Lütfen Anasayfa için Tıklayınız >>>
Lütfen Detaylar için Tıklayınız >>>
Faaliyetler
Ana Sayfa > Seçtiğiniz Site Kısmı >

ŞİŞLİ CAMİİ ŞERİFİ VAKFI kurulduğu 1973 yılından itibaren  karşılıksız BURS vermeye başlamış ve bu sayı giderek artmış , son olarak  01 Ekim 2023 tarihinden 2024 Haziran tarihine kadar geçerli olmak üzere bursiyer sayısının 59 ve burs miktarınında 1.250TL olması kararlaştırılmıştır . Bu sayıda ilahiyat fakülteleri ve diğer fakülteler yarı yarıya yer almışlardır

Vakfımız bugüne kadar Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencisine okul hayatı süresince burs vermiştir. Buna ilaveten Türk Eğitim Vakfı aracılığı ile de İlahiyat fakültelerinde okuyan 28 öğrenciye de burs verilmektedir.

Vakfımız yönetiminin amacı bu bursları her sene gerek bursiyer sayısı ve gerekse burs miktarı olarak her yıl bir öncekinden daha da arttırarak devam ettirmekdir.

1995 yılında hayır amaçlı faaliyete geçen ve ayrı bir tüzel kişilik olan -Şişli Aşevi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği- nin de giderleri hayırsever dernek yöneticilerinin yanında önemli ölçüde vakfımız tarafından karşılanmaktadır. Bu vesile ile dar gelirli 180 kişiye iki öğün 3 çeşit yemek verilmektedir.

Camimiz bünyesinde Diyanet İşleri Başkanlığı müfredatına uygun olarak yaz döneminde öğrencilere kış döneminde ise cami cemaatine KURAN Meali, Hadis ve İslam İlmihali konularını ihtiva eden kurslar verilerek toplumumuzun yetkili ağızlardan sağlıklı bilgiler edinilmesi sağlanmaktadır.

ŞİŞLİ CAMİİ ŞERİFİ VAKFI 903 SAYILI KANUNA TABİ
VAKIFLARA AİT GAYRİMENKUL BİLGİ FİŞİ